Нови содржини за новите медиуми

Kонвергенција, коалиција, соработка, трансформација, наречете го како сакате едно останува важно: Медиумите мора да се развиаат, надополнуваат и пред се приспособуваат според желбите на публиката.

Hearst Publications една од најголемите светски издавачи куќи (уверете се тука) во соработка со The Mobile Media Company (тука) ќе обезбедува содржина наменета за млади жени читателки на Cosmopolitan, CosmoGirl!, and Seventeen magazines. Планот на Hearst Publications не завршува тука, тие планираат да ја прошират своја соработка со уште неколку компании од сферата на мобилната телефонија. Деталите погледнете ги на ClikZ News

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.