Поинаква агенда

Зошто континуирано предавачите и пионерите (поддржувачи, пропагатори) на граѓанските медиуми и граѓанското новинарство ја истакнуваат димензијата на демократизација на медиумскиот систем? Зошто е важно да се слушнат граѓаните?

Затоа што агендата на граѓаните не е иста со агендата на големите корпорации или агендата на медиумите.

На убав пример посочува (повторно) Juan Antonio Giner.

Во Шпанија премиерот се појавил на ТВ и 2 часа одговарал само на прашања на гледачи. Интересно искуство, прочитајте во посотот:

THE CITIZENS’ AGENDA

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Поинаква агенда

  1. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 06:41

    Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, as well as the content!. Thanks For Your article about Поинаква агенда | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.