#комкаст 2 – Комуникации.нет подкаст

Прескокнавме една недела, но од сега па натаму ќе има нова епизода секоја среда на РадиоМОФ, односно овде на блог во четврток.

Оваа вторава ја снимавме заедно со Сеад а темата беше дигитален активизам.

Внимававме да не го пречекориме времето, а за да биде подкастот уште пократок ја исфрлив и музичката нумера од оваа верзија.

Подкастот е исто достапен на iTunes на следниов линк: Комуникации.нет подкаст – iTunes или на кој било друг начин може да се претпалатите преку изворниот feed – http://komunikacii.net/feed/podcast

Линкови кои се спомнуваат во оваа епизода:

DigiActive – одличен сајт со примери и ресурси за дигитални активисти
MetaActivism
– non-traditional think tank that leverages the affordances of the digital network to better understand its effects on social power
Why the revolution will not be tweeted
– одличен напис во NewYorker
Facebook Revolucija [Блог пост на Rekurzija]

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments #комкаст 2 – Комуникации.нет подкаст

  1. Јоцо 31/03/2011 at 21:04

    Ок си беше 🙂

  2. Darko Buldioski 31/03/2011 at 21:14

    Фала Јоцо. Се мислиме за следна тема.. ако ти иде нешто на ум.. пишувај.. 🙂

Comments are closed.