А1 4.5

Нaшиве онлајн новинари се толку напред што ние обичните не можеме да сфатиме нивната мултимедијалност.

Сите сте чуле за 2. 0, е изгледа А1 се 4.5 бидејќи јас слика овде не гледам. Ај тестирајте се вие? Може вие сте понапред од мене.

Фала на Сеад за линкот.

Надополнување: А1 ја поправи својата грешка (заокружете го точниот одговор):
а) Стави слика.

б) Го избриша тој дел од текстот

в) Ја повлече целата вест

г) Се извини, до своите читатели

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments А1 4.5

  1. Џам 02/04/2007 at 00:23

    Или веста ја објавиле ден порано или стварно се на 4 и пол. :)

  2. india itinerary 05/12/2010 at 14:15

    Cool share it is surely. We’ve been seeking for this information

  3. payday loans 21/11/2012 at 06:06

    this is a great article but at the minute i have to many payday loans on the go to even consider purchasing. once i have paid off my payday loans i might think about it

Comments are closed.