Ова е еден од најлутите рецепти за вирално видео

post sponsored by Blizzard

Со годинини наназад социолози, психолози и се разбира маркетинг луѓе се обудуваат да сфатат кои се состојките за една содржина да почне да се дистрибуира вирално. Денес кога поврзувањата се далеку повидливи многу е полесно и да се следи дистрибуцијата на една вирална содржина, но сепак гаранција за успех нема.

Освен, се разбира, ако немате нешто навистина лудо во вашата содржина…


Кој е подготвен за ваков предизвик?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.