Мејнстрим Блог

Не можев да поверувам кога видов.

Се сеќавате на МојаМизерија,  во најава е втор дел, ама сега на малку повисоко ниво.

На еден блог, колаборативен, како автори се потпишале: Чом, Младен, Велија и Ива (Билјана). На ова треба да се внимава следниве неколку денови.

 Мејнстрим Блог

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

5 Comments Мејнстрим Блог

 1. Марија 01/04/2007 at 19:00

  Како се затрчав да кликам… 🙂 Ме зезна! Многу интересно звучеше веста за „новиот блог“.

 2. zelnicki 01/04/2007 at 21:19

  хи хи…

 3. Струмјан 01/04/2007 at 21:26

  Шегобиецу еден, оти само од А1?

 4. GoodBytes 02/04/2007 at 02:19

  Ама и имево ама си го одбрал, Мејнстрим Блог, па, па, па. 🙂

 5. darko156 02/04/2007 at 10:58

  Ќе беше веднаш сомнително акo ставев имиња од различни медиуми на едно место.

  Некои „работи” не одат заедно 🙂

Comments are closed.