АПЕММ за авторските права

Асоцијацијата на приватни електронски медиуми на Македонија (АПЕММ) денеска ќе одржи конференција за новинари за “авторските права во медиумскиот бизнис и игнорантскиот однос на Министерството за култура“.

Прес конференцијата, како што е соопштено, ќе започне напладне во просториите на НВО Инфоцентарот

Извор: Макфакс