Нова адреса во виртуелниот простор

Неодамна во виртуелниот простор (“над или под” Македонија) се регистрираше нова адреса која заслужува посета. sekojden.com.mk е нов on-line дневен весник кој во целост ги користи предностите на on-line новинарството и самата динамичност на интернет мрежата. Доколку денот го започнувате пред монитор претпоставувам дека ова за вас е добра вест

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments Нова адреса во виртуелниот простор

 1. dutchie 06/04/2005 at 15:03

  What language is this?

 2. Anonymous 07/04/2005 at 10:08

  MACEDONIAN

 3. Anonymous 07/04/2005 at 16:01

  „…во целост ги користи предностите на on-line новинарството и самата динамичност на интернет мрежата“

  Се повеќе ми е криво што не сум студент по комуникации…

Comments are closed.