Дилерите на автомобили најнапредни

Една кратка момнетална констатација. Судејќи според сајтот на он.нет (веројатно најрепрезантативниот сајт од аспект на маркетинг) може слободно да заклучиме дека Македонските авто-дилерите најмногу се рекламираат онлајн.

Во моментов кога го пишувам постов на насолвната страна има 4 различни автомобилски марки кои се рекламираат: Seat, Fiat, Peugeot, и Citroën

Technorati Tags: , , , , , .