#комкаст 3 – Комуникации.нет подкаст

Конечно седнав на кратко на раат пред компјутер за да ја објавам третата епизода од комуникации.нет подкастот. Овој пат излегов(ме) надвор од нашето имровизирано студио :). Неделава се случуваа(т) неколку настани во Србија а јас се обидвам да фатам од два по нешто.

Деновиве Палич, Суботица се одржува 11. Е-трговина. Токму таму во средата јас снимив неколку интервјуа/разговори на теми поврзани со електронска трговија, состојбите нарегионалните пазри и предслови за успех. Да не прераскажувам, кликни плеј и слушај.

Еве ги линковите за оваа епизода:

Е-трговина – 11. е-бизнс конференција
Limondo – српски сајт за аукции
Драган Варагиќ блог
Драгана Ѓермановиќ – PRPepper

Во слдните неколку дена планирам да напишам и пост со моите видувања од оваа конференција и од малиот дел кој ќе го видам од Share Conference

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments #комкаст 3 – Комуникации.нет подкаст

 1. Калина 08/04/2011 at 20:26

  Од-лич-но!

  П.С. Мада правам fast forward на музиката, да бидам искрена!

  1. Darko Buldioski 09/04/2011 at 14:35

   Фала за пофалбата и за искреноста. Го цениме тоа :). Не стигнав да го монтирам јас инаку тоа ни е планот, ќе ги вадиме песните (или барем една) за оваа верзија.

   Се читаме…. А може и гледаме 🙂

 2. Pingback: Naknadno o konferenciji Etrgovina 2011 | Dragan Varagic

 3. Pingback: feed.blog.rs » Blog Archive » Naknadno o konferenciji Etrgovina 2011

Comments are closed.