[Презентации] Интернет трговија – предности и можности

Како најистурен твитер репортер кој во живо пренесуваше од натанот: Бесплатна обука „Интернет трговија – предности и можности“ презентерите ми го приготвија задоволството јас прв да ги објавам нивните презентации и дел од презентацијата на @alektasev која ја снимив на видео.

Се извинувам што не ми текна порано да им ја дадам камерата на дечките (благодарсност до нив 🙂 кои седеа позади мене за да можат да фатат добар агол и да го снимат и излагањето на претставниците од НЛБ Тутунска. Организаторот најави дека вакви предавања ќе организираат и во неколку други градови низ Македонија. Се надевам дека одзивот ќе биде како овој денес.

Честитки за организиацијата и една замерка за презентерите. Колку и да стануваше збор за бизнис презентации и за натпревар, сепак мислам дека не беше фер што не ги спомнаа останатите компании и банки кои нудат услуги во оваа сфера :).

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments [Презентации] Интернет трговија – предности и можности

 1. Pingback: Tweets that mention Интернет трговија – предности и можности | К О М У Н И К А Ц И И -- Topsy.com

 2. alektasev 10/04/2010 at 12:30

  Дарко благодарам за пофалбата, но околку спомнувањето морам да надополнам.

  Мислам дека посетителите добија максимум информации без НЛБ да прави компаративна анализа со други банки, што не би било фер.

  А од аспект на софтверски решенија за е-трговија, од типот на самостојни продавници, спомнав дека секој програмер или програмерска фирма во државата е потенцијален провајдер на решение.

 3. btanevski 10/04/2010 at 12:32

  "Се извинувам што не ми текна порано да им ја дадам камерата на дечките (благодарсност до нив 🙂 кои седеа позади мене за да можат да фатат добар агол и да го снимат и излагањето на претставниците од НЛБ Тутунска."

  Не ни претставуваше никаков проблем,напротив задоволство 🙂

 4. Pingback: САЈБЕР ШТО??? « Нашиот Zeitgeist

Comments are closed.