Kosmic Blogging Goddess,

Уште едно од многуте, секогаш интересни, интевјуа со Rebecca Blood. Ова особено го препорачувам бидејќи е преполно со линкови кои упатуваат на интересни места.

Ова интевју е дел од серијата наречена B-SCAN 101 на ~C4Chaos

B-SCAN is a series of interviews with bloggers who include blogging as part of their integral transformative practice, and those who are “consciously” aware of the impact of blogging on self, culture, and nature, “integrally informed” or otherwise.

Значи уште еднаш Kosmic Blogging Goddess Rebecca Blood

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.