Уметник-блогер објавен во Утрински Весник

Македонските политичари вратени во минатото од досетливи блогери

Ова е наднасловот кој денес се појави на 4-та страница на Утрински Весник.

“Македонски политичари загубени во минатото” е темата која ја обработува непознатиот уметник-блогер. Интернет-страницата Он-нет деновиве им ја понуди оваа, според нивни зборови, “прилично актуелна тема” на своите читатели.

Навистина е убаво кога ќе се забележи дека и останатите медиуми и целата јавност полека но сигурно ја запознаваат големината и потенцијалот на македонската блогосфера и воопшто на блоговите како медиум.

Оригиналниот пост на Александар, автор или сопственик (како сакате) на блогот Galli погледнете го тука: ВРЕМЕНСКА МАШИНА

Извор: Утрински Весник, Он.нет, Galli

Technorati Tags: , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Уметник-блогер објавен во Утрински Весник

  1. PIPER 25/12/2007 at 19:26

    TURI MU TAKVOOTO…SAMO TREBA RIKAJNJE "STORM" I AUT……

Comments are closed.