Неетичноста на медиумите

Немам ништо да додадам, зборови не се потребни. Вуна: Мозок на вести

Не прв пат, претходен пост.

 

Technorati Tags: , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Неетичноста на медиумите

  1. darko156 14/04/2007 at 20:46

    Претпоставувам линков треба да е заради крокодилот со раката. Кога го видов весникот веднаш ми текна на овој пост 🙂

Comments are closed.