Еден од пет

Токму толку луѓе читаат барем еднаш неделно блог. А дневно, блогови чита 7% од целото население.

Не. Не е Америка, Норвешка е. детали тука (Media Culpa)

Згора на се, секој трет корисник на интернет барем еднаш нешто напишал на блог.
Ако знаете Норвешки побарајте повеќе информации тука (Mandag Morgen) а со пократка варијанта на англиски ќе мора да се задоволите на Media Culpa

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Еден од пет

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 06:33

    Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, let alone the content!. Thanks For Your article about Еден од пет | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.