#комкаст 39 – Instagram: Заедница на визуелна комуникација

Тема на последната епизода од Комуникации.нет подкастот беше влијанието на Instragram, објавувањето на апликацијата за телефоните со Android оперативен систем и купувањето на Instagram од страна на Facebook. Гости во подкастот беа Горан Костовски, дизајнер и дел од iphoneography.mk, Марио Давчевски, фотограф, и Дани Јанев, дизајнер.

Во текот на емисијата се зборување и зошто Instagram е толку популарна апликација, создавањето на технолошки класи, зошто корисниците на iPhone лошо го дочекаа објавувањето на Instagram за Android, заедницата која што оваа апликација ја создата и развојот на визуелната комуникација преку Instagram.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 39 – Instagram: Заедница на визуелна комуникација

  1. Pingback: Bloggers Network Ова е мојот обид да ве убедам дека вашиот бренд мора да се појави на Instagram - Bloggers Network

Comments are closed.