eSport – магазин за спорт

Во духот на олимпизмот:

eSportТрк на трафика, без разлика дали сте љубител на спортот или не. Без разлика дали сте љубител на магазини или не. Без ралика дали имате интернет или не. Трк на трафика.

Не за друго туку затоа што ClubFootbal, стана eSport, а тој е еден од најсветлите примери дека со многу труд и паметно развивање може да се понуди континуиран квалитети и кај нас. Се разбира зборувам во доменот на магазните (или поопшто медиумите).

27 број на веќе не е само за фудбал, туку сега е за сите спортови, сега е поголем поубав, со нов концепт внатре и со желба да биде уште подобар.

Во одредени делови од ова ребрендирање и градење на концепт учествував и јас, затоа можеби ова звучи пристрасно, ама навистина, да се опстои и што е уште поважно да се напредува две години во бизнисот со магазини (особено спортски) во МК е подвиг.

Technorati Tags: , , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment eSport – магазин за спорт

  1. Zoran 13/03/2008 at 21:40

    pozdrav za najdobroto sportsko spisanie na balkanot a mozebi i Evropa. imam golema molba do VAS. seuste nemam nikakva imformacija za toa kako e momentalnata tabela za igrata koja ja igrame a bi trebalo sekojdnevno da ja sledime na http://www.fantasyfootball.com.mk. zatoa ke ve zamolam da mi pisete na mojata e-mail adresa za toa kade mozam da ja vidam momentalnata sostojba za igrata koja e vo tek no seuste ima tehnicki problemi za da se gledat rezultatite na internet. odnapred blagodarnost do Vas i samo prodolzete so istoto tempo. ednostavno najdobri ste.

Comments are closed.