Glocal 2.0 отворена за сите заинтересирани

Од многу страни, различни луѓе деновиве ми поставуваат серија на прашања поврзани со една единствена работа.

Дали конференцијата е отворена за учество, или се доаѓа со котизација, покана, најава или некој сличен систем?

Значи вака, јасно и гласно, Glocal 2.0 Blogging: Evolution Treated as Revolution е комплетно отворена за сите оние кои се заинтересирани за овие теми. Нема потреба од специјални најави, плаќање на котизации или добивање дозволи за присуство.

Она што треба да се знае е дека целата конференција ќе се одвива комплетно на англиски, не е предвиден ниту симултан ниту консекутивен превод.

Листата со активни учесници е обајвена, но секако и како публика секој ќе биде во можност да постави прашање или да продискутира на соодветните теми.

Единствено последниот дел, делот со работилниците ќе има мора да ограничен број на учесници, се разбира заради ограничение капацитете на просториите каде ќе се одржат. Во секој случај повеќе детали за тоа што ќе се случува на тие две паралелни работилници, ќе следат за некој ден.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Glocal 2.0 отворена за сите заинтересирани

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 07:45

    Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is excellent, as well as the content!. Thanks For Your article about Glocal 2.0 отворена за сите заинтересирани | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.