Мобилна комуникација

Текстот подолу во линкот е авторски текст, на овега што ви се обраќа, објавен во летното издание на списанието „Културен живот“ 2007 година. Текстот се обидува да се осврне на динамичната сфера на мобилната комуникација и промените кои тие ги предизвикуваат во нашето секојдневно живеење. Како работите бргу се менуваат (еве и еден поконкретен пример 🙂 некои од согледувањата секако можат да се проблематизираат, но во секој случај можат да послужат како добра осбнова за посолидни дебати во иднината.

 Мобилна комуникација, септември 2007.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Мобилна комуникација

  1. melbourne airport sh 21/11/2012 at 13:03

    Never make the same mistake twice or you'll never get around to all of them. -Unknown Author

Comments are closed.