Резултати: Истражување за интернет трговија

Ветено, сторено. Убаво поминавме денес, имаше итересна дискусија и прашања. Еве ги слајдовите… коментари секако се добредојдени 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Резултати: Истражување за интернет трговија

  1. Pingback: Tweets that mention Резултати: Истражување за интернет трговија | К О М У Н И К А Ц И И -- Topsy.com

Comments are closed.