#комкаст 4 – Комуникации.нет подкаст

Во оваа епизода на комуникации.нет подкаст ја споделувам мојата приказна за користењето на интернет додека сум на патување надвор од Македонија. Има неколку совети, препораки, анегдоти и приказни кои мене ми се случиле на патувања а се поврзани со користењето на интернет и социјални мрежи.

Линкови:
Сервис за автоматско објавување на статуси на вашите сметки на социјалните мрежи за тоа каде летате https://www.myskystatus.com/

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 4 – Комуникации.нет подкаст

  1. Anonymous 25/04/2011 at 03:15

    "Што го познавам лично"… Хелоу 🙂 Онлајн познанството е недоволно добро?

    И мислам дека ќе мораш да читаш додека не станеш поискусен 🙂 Вака си бавен + howto контентот е редок…

    Ваш редовен слушател,

    Kupe

Comments are closed.