Web 2.0 Expo

Web 2.0 Expo е глобален годишен собир на професионалци од областите на технологиите, дизајнот, маркетингот, како и други актери кои се директни учесници во градењето на новата генерација на интернетот. Web 2.0 Expo ги изложува на едно место, овој пат од 22 до 25 април во Сан Франциско (САД), најновите успешни иновации во интернет индустријата. Web 2.0 Expo е координиран од TechWeb и O’Reilly Media.

untitled.JPG

 

 

webexposf2008-tagline.gif

Поинтересни теми за следење: (а) маркетинг и заедницата, (б) бизнис модели, (в) дизајн и кориснички искуства, итн…

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Web 2.0 Expo

 1. Darko Buldioski 23/04/2008 at 07:48

  Човек да се разочара ако не успее се да прочита на нет на тамава или пак да се разочара ако не успее да виде се а е таму.

  Information Overload?!?

  за да не се разочарувам и јас го прочитав овој коментар на Wired:

  Web 2.0 Expo

 2. melbourne airport sh 21/11/2012 at 05:05

  The good or ill of a man lies within his own will. -Epictetus

Comments are closed.