Глобус

Жаре пишал за неговите први импресии од новиот неделник Глобус.

Го купив, ама сеуште не сум успеал да го разгледам/расчитам детално. Башка не сум редовен читател на хрватскиот оригинал за да можам да направам некоја споредба, доколку воопшто има потреба од такво нешто. Откако ќе го разгледам можеби ќе пишам нешто, сега за сега имам коментар само за насловната. ГРДА Е

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.