Предизборен инбокс

Почнаа да стигаат првите предизборни пораки до електронските сандачиња на нашите лидери, и со помош на извори блиски до ЕУ опуливме еден од нив:

inbox.JPG

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Предизборен инбокс

  1. Diler_na_tatka 25/04/2008 at 04:41

    BRAVO CARE!!!

  2. sead93 25/04/2008 at 16:09

    Merci , merci 🙂

  3. BrazilFortaleza 13/10/2012 at 23:04

    I just passed this website over to a friend who will really enjoy this. Well created and interesting, keep up the good work. More pictures are always nice! The content is great, thank you. Ok time to get back to the beach!

Comments are closed.