#комкаст 70 – F8, Facebook Bots…

Во оваа епизода целсоно се дискутираше за новините најавени на последната F8 конференција на Facebook каде тие го најавија својот десетгодишен план кој вклучува многу нови технологии – од чет ботови до камери кои снимаат 360 степени и секако виртуелна реалност. Оваа епизода домаќини се Mитко и Теди Пејоски од G6 како и ги дискутираат сите новитети на Facebook.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.