Катитал и блоговите

Види, види кој би рекол и нашиот неделен бизнис весник бил свесен дека постојат блогови :))

Додуша под текстовите нама автор што укажува на класичен превод но сепак не е лошо. Се разбира не би било лошо доколку се обидат и да погледнат во совојот двор па малку да им посветат реално внимание и простор, а не да им служат само за пополнување на простор 🙂

Знам далеку сме од нивните интереси, ама знаеме по нешто 😉

Трк да видите што има Капитал да ви соопшти на тема блогови:

Блоговите како ПР адути
Имиџот на компаниите во раце на блогерите

Би можел текстовите терминолошки малку да корегирам, ама нема. Оваа прилика ја користам да му се заблагодарам на анонимниот коментатор кај букаро кој ги посочи овие текстови.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.