ИДНИНАТА НА НОВИНАРСТВОТО: ВЧЕРАШНИ ВЕСНИЦИ

„Верувам дека многумина од уредниците и репортерите немаат контакт со нашите читатели“ , изјави минатата недела за „American Society of Newspaper Editors“ Руперт Мардок, шефот на „News Corporation“, една од најголемите медиумски компании во светот, не чудејќи се што луѓето, особено младите, ги отфрлаат весниците. Денешните тинејџери и оние од дваесетина, или триесетина години „не сакаат да се ослонат на фигурата налик на Бог, што од висина им кажува што е важно“, вели Мардок, и додава, „и тие секако не сакаат вестите да им се презентираат како проповеди “.

Прочитај на: www.sekojden.com.mk

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments ИДНИНАТА НА НОВИНАРСТВОТО: ВЧЕРАШНИ ВЕСНИЦИ

  1. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 07:17

    Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about ИДНИНАТА НА НОВИНАРСТВОТО: ВЧЕРАШНИ ВЕСНИЦИ | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.