Прв колор e-paper electronic book во светот

By Fujitsu

Повеќе текст: Fujitsu’s color e-paper comes to the market at last, but at a price

Technorati Tags: , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.