We Media 2006

Следете ја конференцијата We Media која се одржува денес и утре во Лондон. (претходен пост)

Повеќе блог мрежи и индивидуалци кои се таму ја покриваат оваа конференција, еве дел од нив:

BBC
Cybersoc
Morph: We Media Global Forum

И во живо:

И Technorati тагот: wemedia

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment We Media 2006

Comments are closed.