YouTube.com/МКРТВ

Новата постава има слух. Мора да се признае и да се пофали. Доволно е еден човек да покаже здрава иницијатива, се разбира и да успее да им ја презентира на главните, и работите тргаат на добро.

Ај да не претерувам, да не бидам јас единствениот што ги фали МРТ, гледам сега и во Глобус плукаат по нив :). Значи, процесот одел вака некако:

Главниот „виновник” за мрт.ком.мк и се разбира за YouTube.com/МКРТВ (дел од меѓусебниот онлајн разговор):

– Да, ама добив дозвола од шефот на кабинет на извршниот директор. Вака добивме ем заштеда на бендвит ем реклама, ем позитивни оценки од тие како тебе + и Филипww.

Еве една вест каде во полна мера можете да видите која им е идејата: Каролина подготвена за Хелсинки

Сликичката ја земав од кај Филип.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

5 Comments YouTube.com/МКРТВ

  1. Pingback: RIBARO RELOADED

  2. Развигор 03/05/2007 at 14:56

    Сполај ти Дарко, што ме спомна за сликичето, навистина вложив труд во него ама направив и пропуст, оти не забележав од кај го здиплив вовчето…

  3. Pingback: МРТ на YouTube « RIBARO Reloaded

  4. Pingback: МРТ со свој канал на You tube » Археолошки дневник vol.2.1/2 ©

Comments are closed.