Нова Прошетка

Можеби и не треба секоја нова (десно) поставена прошетка да ви ја напоменувам во овој дел од блогов но што е тука е. smartmobs.com е блог кој како подлога ја користи книгата со ист наслов. Меѓу другите овде пишува и Хауард Реинголд. А доколку сакате можете да отидете и на www.rheingold.com

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Нова Прошетка

  1. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 08:16

    Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Нова Прошетка | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.