Комуникации.нет на iPad

Вчера мојот драг пријател Милчо без најава се осмелил во некоја Apple продавница низ Америката да го отвори овој блог на iPad. Му текнало, сликал и ми ги пратил сликите. Не дека е нешто којзнае колку важно, но ете овој потег ми причини задовоство, па затоа еве ги сликите и тука на блог. Патем, има и две слики од Time.mk на iPad.

Kommunikacii (2)

Kommunikacii (3)Kommunikacii (2)Timetimemk

Фала, Милчо.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Комуникации.нет на iPad

  1. јован 05/05/2010 at 21:02

    хај милчо 🙂

  2. Pingback: iPad и светот потоа | К О М У Н И К А Ц И И

Comments are closed.