#комкаст 6 – Комуникации.нет подкаст

Дарко во Будимпешта, Сеад беше зафатен со подготвување на презентација, па така јас повторно мораше сам да го снимам новиот подкаст. Последен пат кога го снимав сам не ми беше баш забавно па затоа си го поканив Кинџо да ми биде гостин во оваа епизода. Зборувавме за тоа како македонските диџеи користат интернет за промоција и можноста за заработка.

Линкови:
http://soundcloud.com/
http://www.mixcloud.com/

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.