Media & Marketing Blog

МК БЛОГ КОНФЕРЕНЦИЈА

Се мислевме како да ја крстиме. Дали да биде средба, дали да биде конгрес, дали да биде дружење или нешто слично. И на крај решивме да се вика конференција.

macedonian blog conference

Првава, не е замислена баш во буквална смисла како конференција туку повеќе како отворена дискусија и размена на ставови и искуства. Ја испланиравме за на 26 Мај (сабота) во културниот центар Точка. Ја крстивме конференција зошто планираме да ја правиме пак, и да ја еволуираме во вистинска конференција.

Повеќе детали на страната на организаторите 😉

New media center

Додека ние се погрижиме за деталите, можете да земете некое банере за ширење на веста тука.

11 коментари на “МК БЛОГ КОНФЕРЕНЦИЈА”

 1. волан

  МК БЛОГ КОНФЕРЕНЦИЈА -трета…

  Осведочени борци за Блогерството во Македонија се нафатија да организираат трета блогерска Конференција … Организаторите велат: .. не е …

 2. Бунка

  Независност?…

  Блогот не е множество. Еден блог е единка која припаѓа на многу множества. Множествата не се зависни едно од друго бидејќи материјално тие…

 3. Iko

  Бравос! Поддржувам со банерче, ако треба помош за што било – контактирајте ме 🙂

 4. Мечето Ушко

  МАК БЛОГ КОНФЕРЕНЦИЈА – уште една бљувотина во низата…

             За МАКЕДОНСКАТА БЛОГ КОНФЕРЕНЦИЈА, најпрво дознав од РАЗВИГОР. “да иницираме отворен дијалог помеѓу …

 5. Тепај Време…

  MkBlogConverence…

   На 26ти мај, во просториите на културниот центар „Точка“ ќе се одржи првата МК Блог Конференција во организација на Центарот за Но…

Коментарите се затворени.