[видео] Твитоманија преглед – прв ден

Tvitomanija

Ако следите твитер сл. деновиве знаете дека во Нови Винодолски, Хрватска се случува најголемиот регионален собир на интернет ентузијасти и професионалци – Твитоманија. За да ни остане време за останатите активности тука решив да снимам видеа како преглед на дневните активности. Еве го подолу првото:

Првиот спомнат лик е Miloš Čirič, Еве ја презентацијата на @eniac, а словенецот со неуро маркетинг е Себастијан Јеретиќ.

Ако ја исклучиме Бадриќ, еве ја ѕвездата на денот

Небојша Радовиќ - Ениак -  Син из Америке
Небојша Радовиќ – Ениак – Син из Америке

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.