E-Школо

(Макфаксонлајн) 11.05.2006: Министерството за образование и наука и Агенцијата за меѓународен развој на САД (УСАИД) денеска ќе го пуштат во употреба првиот македонски Образовен портал: www.schools.edu.mk.

Свеченоста ќе се одржи претпладнево во основното училиште “Ј. Х. Песталоци” во Скопје

Порталот, кој е резултат на проектите “Е-школо” и “Македонија се поврзува”, ќе овозможи нов високо интерактивен начин за комуникација помеѓу наставниците, учениците и родителите. …повеќе

Се е одлично, напредуваме, чекор по чекор се реализираат некои убави работи, ама може ли некој да ми објасни зошто никој не внимава на ситните детали кој ја разоткриваат малку по малку сивата слика на сите овие проекти.

Она што мене континуирано ми смета се англиските домени?? Зарем не може да се регистрираат два или повеќе, зарем американските средношколци ќе ги користат овие услуги?? Зарем…??

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.