New media PR

Го видов ова кај Рибаро, Блер му честитал победа на Саркози преку YouTube. И видов дека една од најпознатите адреси во светот 10 DowningSt има свој канал на овој севис. Исто како што има и МРТ.

Видов дека таму објавуваaт разни говори на PM (Prime Minister) и некој други промотивни видео материјали. Па еве го пишувам постов со надеж дека нашот ПМ (премиер) ќе ја види и оваа идеа (разбрав многу следел интернет) и дека ќе ја осовремени малку агресивната ПР стратегијата.

Башка, материјал има доволно, а и ние блогерите ќе можеме да се фалиме дека и нашиот ПМ е 2.0

Колку за илустрација/разонода еве подолу едно од видео клиповите на каналот на 10 DowningSt

Technorati Tags: , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment New media PR

  1. melbourne airport tr 21/11/2012 at 05:50

    Lin Yutang~ Our lives are not in the lap of the gods but in the lap of our cooks.

Comments are closed.