[видео] Твитоманија преглед – втор ден

Tvitomanija

Без долга најава по прегледот за првиот ден, еве го и видеото за вториот ден. Подолго е затоа не пишувам многу текст 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.