[видео] Завршен коментар за Твитоманија

tvitomanija_1

Се вративме, средуваме импресии, раскажуваме, за луѓето, за искуствата, за муабетите, за забавата, за хотелот (комплекс) и секако за Сењ. Еве го подолу завршното видео како преглед на третиот ден и на целата атмосфера.

Очекуваме следниве денови да започната e-live.tv да ги качуваат видеата на сајт кај нив па кога ќе има таму повеќе видеа ќе направам уште еден избор на презентации кои треба да се погледнат.

Сега за сега, толку. Фала на сите кои ни го овозможија настнов: @torbica и неговата екипа, @netokracija и сите нетократи и секако Renault кој беше добар и ни даде едно Clio дизелче за да патуваме економично.

Погледни го прегледот за: Првиот ден на Твитоманија и вториот ден на Твитоманија

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.