BETA фотографија на годината

Вјекослав Скедлар, фоторепортер на „Jutarnji list“ (Загреб) е добитник на наградата фотографија на годината која ја доделува новинската агенција „BETA“:

sanader.jpg

Драго ми е што ваква (фуко-овска :) фотографија е добитник на една престижна награда, барем мене ми е некао симболичка како кога на државата и општеството добро им оди (за регионални услови, секако), сепак треба да се зачува здравата критичка свест.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

5 Comments BETA фотографија на годината

  1. sead93 17/05/2008 at 07:29

    Zoran fala za nadopolnuvanjeto, ako ima negde link do fotografijata prati :)

  2. Зоран 19/05/2008 at 00:59

    Фала Даре за корекцијата :)

Comments are closed.