#комкаст 78 – Instagram муабет со Ziska.rs

На гости оваа епизода во #комкаст ни се Горан и Милош од ziska.rs, дигитална маркетинг агенција од Белград, Србија. Горан и Милош беа на сцена минатата година на AllWeb во Скопје и зборуваа за instagram. 6 месеци подоцна повторно разговараме на иста тема. Што е последно актуелно и како брендовите се снаоѓаат на Instagram.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.