Блогосферата е дел од реланоста

Дали блогосферата е совршена? Ни најмалку! Грешки има многу, а и во иднина ќе ги има. Впрочем, дел од нејзиниот шарм лежи токму во нејзината несовршеност. Дали блогосферата ќе ги уништи мејнстрим медиумите? Не, туку тие ќе се прилагодат на новата ситуација и ќе опстојат, само во малку изменет облик. Дали блогосферата е корисна, позитивна? Секако, да! Ова што сега го гледаме е само врвот на ледениот брег. Времето на „граѓанските медиуми“ допрва доаѓа! …повеќе

Ова е пасосот со кој завршува последниот пост на Goodbytes со наслов Граѓански медиуми, демократија од демосот. Долг вовед, одличен пример и уште подобар заклучок.

Technorati Tags: , , , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Блогосферата е дел од реланоста

  1. GoodBytes 17/05/2006 at 21:54

    Си ме испофалил. Фала ти. 🙂

Comments are closed.