Суровата вистина за социјалните медиуми преточена во одличен стрип

Не е дека многумина од нас ова не го знаат, не е дека па и многу различно постапуваме ако го знаеме… некои работи мора да признаеме дека ги правиме и покрај тоа што знаеме дека може и треба подобро.

Како и да е, ова е одличен стрип кој мора да го види секој корсник на социјалните медиуми.

Благодарност до Дона за линкот и секако
Credits: Zen Pencils

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.