МК БЛОГ КОНФЕРЕНЦИЈА: агенда

За да можете да си го испланирате времето за во сабота, погледнете ја агендата. Секако, секоја забелешка и сугестија ќе биде добро дојдена.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments МК БЛОГ КОНФЕРЕНЦИЈА: агенда

 1. Волан 21/05/2007 at 20:28

  а ручек ке давате ли … или да си понесеме сендвичи 🙂

 2. ribaro 22/05/2007 at 17:25

  ја поддржувам идејава од волан 🙂

 3. melbourne australia 21/11/2012 at 04:40

  What did the naughty rabbit leave for Easter? Deviled eggs!

 4. Baju Bayi 21/11/2012 at 09:15

  Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is great, as well as the content!. Thanks For Your article about МК БЛОГ КОНФЕРЕНЦИЈА: агенда | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.