Media & Marketing Blog

Blogorola.com – локален 2.0 крстопат

Им пишав да прашам дали и како може да се додаде МБЗ на овој сервис. Во меѓувреме запознајте и расчепкајте: Blogorola.com

blogorolaBlogorola.com je zbornik odnosno agregat blogova – dnevnika na Webu, karakterističan za Web 2.0, koji je aktivan na tržištu Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

“Blogorola” po uzoru na najveće svetske blogerske agregate kao što je Technoratii 2.0 Web servise, kao što je Digg, na jednom mestu nudi zbirku blogova, najnovije zapise, liste najposećenijih i najbolje ocenjenih zapisa. Specifičnost “Blogorole” je njena usmerenost ka regionima, što omogućava detaljniji pregled blogova koji nastaju u određenom regionu nekadašnje zajedničke države.

“Blogorolina” specifičnost je i inovativna kombinacija različitih komunikacijskih i Internet alata, koji posetiocima omogućavaju aktivno učestovanje u kreiranju i ocenjivanju zapisa i blogova, čime se stvara relevantan izbor najrazličitijih sadržaja. Time se sa jedne strane stvara zbirka kvalitetnih sadržaja, a sa druge strane se podstiču i promovišu kvalitetniji blogovi. …Blogorola.com

Брз апдејт: Добив одговор. Ќе биде. 🙂 Многу наскоро.

5 коментари на “Blogorola.com – локален 2.0 крстопат”

 1. ribaro

  Дарко, абе сеј си мадро, зашо ќе те обвинат за балканизација 🙂

 2. Археоблог

  После кој ќе ги слуша се организирала регионална блогерска конференција…па била конференција, па не била… Немој вакви ереси да шириш бе Дарко. :)))))

 3. Anonymous

  Убаво ќе биде и македонски блогери да има таму.

 4. Pincher Barnet

  дур не стаат и македонски јазик. не ме интересираат. точка.

Коментарите се затворени.