Втор пат, ист блогер во Утрински

Овој пат со повеќе детали и линк. Утрински ја објави и втората колекција монтажи на Александар (photoshop.blog.com.mk).

Младиот блогер и мајстор за „Фотошоп“ вели дека досега немал никакви реакции од политичарите. „Ниту од првата ниту од втората гарнитура. Реакциите најчесто се од луѓето што имаат блогови и што ги виделе. Сега за сега се позитивни“. …Утрински Весник

Браво эа Александар, браво эа Утрински, кој патем видов дека си го рекламираат сајтот со три регистрирани адреди: www.utrnski.com.mk ; www.vesnik.com.mk ; www.utrinskivesnik.com.mk) и со апдејт на полноќ.

Овде е линкот эа првата објава: Уметник-блогер објавен во Утрински Весник

Technorati Tags: , , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Втор пат, ист блогер во Утрински

  1. vojvoda 08/12/2007 at 18:23

    TUT IM KUROT BRAT NE VREDI TEPANJE TASTATURA.

Comments are closed.