Со Axe апликација, до повеќе девојки на Facebook

Не е тешко, само треба да се игра на стандардните стереотипи и да се размислува надвор од стандардното. Но токму тоа е нешто што ретко поминува кај нас. Сите одат на опција со лајкови и сл. кога ќе им се понуди нешто поразлично, преовладува скептицизмот.

Еве како, на еден условно речено ризичен пазар, AXE се решиле да направат вирална кампања користејќи ги статус пораките на Facebook кои известуваат за статусот во кој се наоѓа љубовната врска на корисниците.

Инвентивно, нема збор.

via

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Со Axe апликација, до повеќе девојки на Facebook

  1. Darko Buldioski 25/05/2011 at 01:07

    Тех… сум го пропуштил…. фала за линк. Да сме живи и здрави. :)

  2. @Necovski 25/05/2011 at 01:41

    Шеринг из керинг… Голем поздрав

Comments are closed.