Надмоќ

Дали ваквите работи треба да не восхитуваат или да не заплашуваат? Навистина од една страна изгледа многу практично и достапно, но кога човек ќе размисли малку доаѓа до констатација дека и онака глобализираниот свет станува уште поглобализиран т.е. од сега засега неколкуте концерни кои се борат меѓу себе се наближува ситуација во која нема да има реална конкуренција. СТРАШНО.
Имено, сега да кажам што е тоа што ме загрижува толку многу. Google, тоа е онаа страница со која го започнуваме секој ден, продолжува да се шири и тоа многу сериозно. На следнава страница (PC World) се презентирани десетте работи кои не сте ги знаеле за Google. Само како најава еве го нивното мото:
Google’s mission-“to organize the world’s information and make it universally accessible and useful”

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Надмоќ

  1. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 08:45

    Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, as well as the content!. Thanks For Your article about Надмоќ | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.