МРТ online – единствен, балкански електронски информативен центар

Покрај радиото и телевизијата, Веб сајтот МРТ он-лајн е третиот информативен столб на Македонската радиотелевизија.

Главната цел му е: вест – информација. На неограничен број страници се презентираат брзите вести од Македонија, Балканот и Светот. Посодржајните информации од политиката, економијата, стилот, науката и природата, културата и општеството , и спортот, секојдневно се застапени.

МРТ он-лајн може да се пристапи на десет веб сајтови на повеќе јазици: македонски, англиски, албански, турски, влашки, ромски, српски, босански, бугарски и грчки.

Со право може да се рече дека ова е нов, единствен, балкански електронски информативен центар.

Извор: НОВО ИНФОРМАТИВНО ЕЛЕКТРОНСКО ГЛАСИЛО МРТ он-лајн.

Technorati Tags: , , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment МРТ online – единствен, балкански електронски информативен центар

Comments are closed.