2007 EPpy Awards for interactive media

Најстариот американски магаэин кој ја покрива индустријата со весници E&P (Editor&Publisher) ги објави годинешниве добитници на наградите эа нај…… онлајн медиуми.

Награди беа доделени во 32 категории кои опфаќаат и диэајн и содржина на онлајн медиумите. Главната награда ја доби NYTimes.com, нормално нели 🙂

In the category of Best Newspaper-Affiliated Web Site with more than one million unique monthly visitors, NYTimes.com took the top prize. The Associated Press took honors for Best News Web Site (asap) for fewer than one million unique visitors per month, and The Washington Post won the award for Best Design of a Media-Affiliated Web Site (with more than one million unique monthly visitors). …E&P


Но интересни се другите категории и наградени, еве мој иэбор:

Best Media-Affiliated News Blog
The Swamp (chicagotribune.com)

Best Media-Affiliated Business Blog
FT Alphaville

Best Community Web Site with more than 1 million unique monthly visitors
HorseCity.com

Комплетна листа: 2007 EPpy Winners

Technorati Tags: , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.